ÇEREZ POLİTİKASI

İMER-L&T İŞ MAKİNALARI ANONİM ŞİRKETİ

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI

ÇEREZ POLİTİKASI

  1. Veri Sorumlusunun Kimliği

Veri sorumlusu sıfatıyla Aksaray Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne 6038 numarası ile kayıtlı Erenler OSB Mah. 13. Sok. Imer Apt. No: 23 Merkez, Aksaray adresinde faaliyet gösteren İmer-L&T İş Makinaları Anonim Şirketi (“Şirket”) olarak, www.imer-lt.com.tr internet adresimizi ziyaretiniz sırasında elde ettiğimiz kişisel verilere istinaden 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“Kanun”) uygun hareket edebilmemizi sağlamak amacıyla, çerez politikamız kapsamında aşağıdaki hususları bilgilerinize sunarız.

  1. Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği

Dijital iz verilerinizden oluşan kişisel verileriniz Kanun’da öngörülen temel ilkelere uygun olarak, Şirket tarafından; Şirket internet sitesini ziyaretiniz sırasında çerez uygulamalarının yürütülmesi ve internet sitesi hizmet sağlayıcısı tarafından kullanılan eklentiler ile potansiyel müşteri coğrafyası hakkında bilgi toplayabilmek amaçlarıyla Kanun ve ilgili diğer mevzuatlarda belirtilen kişisel veri işleme şart ve amaçları dâhilinde ziyaretiniz vasıtasıyla işlenmektedir.

  1. İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçlar ile Aktarılabileceği

Toplanan kişisel verileriniz, bu Çerez Politikası’nın 2. maddesinde açıklanan amaçları yerine getirebilmek adına, yurt dışında bulunan internet sitesi hizmet sağlayıcısı olan Google’a aktarılabilmektedir.

  1. Çerez Kullanımımız Hakkında Bilgiler

Çerez, kabul etmeniz halinde, tarayıcınızda veya bilgisayarınızın sabit disk sürücüsünde depoladığımız, harflerin ve sayıların bulunduğu küçük dosyalardır.

İnternet sitemiz, sizi diğer kullanıcılarımızdan ayırt etmek için çerezleri kullanmaktadır. Bu kullanım, internet sitemizde gezinirken size iyi bir deneyim sağlamamıza ve ayrıca bizim sitemizi geliştirmemize yardımcı olacaktır. İnternet sitemizde gezinmeye devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş sayılırsınız.

  1. Çerez Türleri

Birçok çerez türü bulunmaktadır, biz aşağıdaki çerez türlerini kullanmaktayız:

  • Kesinlikle gerekli çerezler- internet sitemizi ve internet sitemizin özelliklerini (hesabınız ve değerleme aracı gibi) kullanabilmeniz için zorunlu olan çerezler;
  • Performans çerezleri- internet sitemizi ne şekilde kullandığınıza ilişkin anonim bilgiler toplar;
  • İşlevsel çerezler- deneyiminizi geliştirmek amacıyla yaptığınız seçimleri hatırlayan anonim bilgiler (oturum açma bilgileriniz gibi) toplar; ve
  • Hedef tespit veya reklam çerezleri- size ve ilgi alanlarınıza uygun reklamcılık yapılabilmek için gezinme/tarama alışkanlıklarınız hakkında bilgi toplar.

Zamanla çerez kullanımımız değişiklik gösterebilir ancak genel olarak yukarıdaki kategoriler kapsamında olacaktır. Lütfen değişiklerden haberdar olmak için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret ediniz.

  1. Kullandığımız Çerezler

Aşağıda belirtilenleri yapabilmemizi sağlayan Google Analitik/performans çerezlerini kullanmaktayız:

  • hangi etki alanın ölçüleceğinin belirlenmesi;
  • internet sitemize tekrar giriş yaptığınızda bilgilerinizin hatırlanması;
  • önceki ziyaretlerinizin sayı ve zamanlarının hatırlanması;
  • işlem kaynağı bilgilerinin hatırlanması;
  • oturum başlangıç ve bitişlerinin belirlenmesi; ve
  • ziyaretçi düzeyinde, kişiye özel değişkenlerin değerlerinin hatırlanması.

Lütfen üçüncü kişilerin de (örneğin internet akışı analiz hizmetleri gibi harici hizmet sağlayıcıları dahil olmak üzere) çerez kullanabileceğini ve bu kullanımlar üzerinde bizim bir kontrolümüz bulunmadığını unutmayınız. Bu çerezler genellikle analitik/performans çerezleri veya hedef tespit çerezleridir.

Tarayıcınızdaki ayarlardan, tüm çerezlerin veya bazı çerezlerin kullanımına izin vermeyenleri aktive ederek çerez kullanımını engelleyebilirsiniz. Ancak tarayıcı ayarlarınızı tüm çerezleri (kullanım için zorunlu olan çerezler de dahil olmak üzere) engellemek için kullanırsanız, internet sitemizin bir kısmına veya tamamına erişim sağlayamayabilirsiniz.

Şirket tarafından Çerez Politikası ile bilgilendirildiğimi, söz konusu hususlara bilerek ve isteyerek rıza gösterdiğimi beyan ederim.

☐ Kabul ediyorum.

☐ Kabul etmiyorum.

TOP

We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.

Yardımamı İhtiyacınız Var? Bize yazabilirsiniz.